Cautare

875 de rezultate pentru "stiri bt" (4.51 secunde)
046 voturi exprimate pana la redactarea acestei stiri, Crin Antonescu- 24%, adica 5. 397 de voturi, Principele Radu Duda- 24%, ceea ce inseamna 5.
Cred ca toate aceste stiri referitoare la inlocuirea conducerii PNL Constanta reprezinta o situatie pe care si-o doresc unii sau altii, nu o realitate", a afirmat deputatul Gheorghe Dragomir.
) a oferit mai putine motive de discutie despre persoana sa. Dar despre aceste tari se vorbeste des, pe cand Romania este un oaspete mai rar al fluxurilor de stiri.
Protestatarii au ridicat baricade, au atacat trecatorii si politistii prezenti, conform agentiei de stiri Xinhua. Revoltele au izbucnit in urma unor proteste pasnice ale etnicilor Uighur, care doreau deschiderea unei anchete in cazul unor violente interetnice care avusesera loc la o fabrica din sudul Chinei luna trecuta, relateaza Xinhua.
"In loc sa vorbeasca despre ce se intampla in jurul sau (amintesc doar trei stiri: dorinta de infiintare a comisiei de ancheta in cazul Udrea, urmarirea penala a dnei Ridzi si anchetarea de catre ANI a noului ministru, Placinta), era evidenta nevoia de o diversiune.
Spre deosebire de ministrii PD-L, acestia nu se folosesc de orice prilej pentru a epata sau a produce stiri. Iar competenta, dupa cum s-a vazut dupa 2004, este mai putin atractiva mediatic decat scandalul", scrie fostul prim-ministru Nastase.
Eu nu fac speculatii de dragul de a aparea in ziare sau de a produce stiri", a mai precizat Blaga.
Elena Udrea a cheltuit 3 milioane de euro ca s-o vedem tot timpul la stiri, calare pe cal, cu fluieru-n gura, dandu-se in leagan cu Pinalti.
ro, care il pupa in fund pe Basescu, a spus eronat ca eu comand stiri. Oricum Basescu va pierde la prezidentiale", a precizat edilul Constantei.
Stirile despre noi masuri ale guvernului, despre inaugurarea unor drumuri care se rup a doua zi dupa inaugurarea de catre primul ministru, despre noi reusite ale presedintiei sau chiar stiri despre noi procese intentate oamenilor altor partide.
Acesta e textul informativ, preluat de unele televiziuni de stiri (in mod special punctul 2). Raspuns, tot pe puncte: 1.
Conform ultimei stiri pe aceasta tema, Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit sambata la Brasov cu prietenii sai din judet pentru a discuta despre intentia sa de a candida la presedintie.
Cele trei partide parlamentare care fac o alianta majoritara, PSD-PNL-UDMR, ONG-urile responsabile, sindicatele care aduna mii de oameni in manifestari de protest, posturile TV de stiri trag semnale de alarma.
Pana la momentul difuzarii acestei stiri, echipa de campanie a lui Traian Basescu nu a dat vreun semn in legatura cu existenta acestui site.
"De asemenea Elena Udrea este considerata cel mai puternic politician din Romania, dupa presedinte, din cauza legaturilor ei cu Basescu", adauga prestigioasa agentie de stiri.
O societate dezvoltata asa ar proceda, pana cand televiziunile de stiri ar falimenta, daca ar continua sa mizeze pe rating din derizoriu.
Pe site-ul de stiri Pro TV, cititorii au postat comentarii dezaprobatoare la adresa presedintelui Traian Basescu, care a petrecut in direct de Revelion si a facut urari intr-o maniera considerata fariseica de cititori, dar stropite din belsug cu sampanie.
Daca posturile de stiri, intr-un moment al anului in care marile subiecte lipsesc, n-ar fi dedicat atat spatiu acestui scrutin, e sigur ca participarea la vot ar fi fost mai mica de 25%.
Pana la ora publicarii acestei stiri, Marian Vanghelie nu a putut fi contactat pentru a confirma autenticitatea inregistrarii.
Foamea de evenimente a televiziunilor de stiri, intr-o societate a spectacolului, a nascut monstri. Sigur, ajuta si faptul ca de ceva vreme PSD este un balamuc vesel, in care dramele nu trec dincolo de un trimis la origini.
google-analytics.com